Mannengroep 21 maart

Een mannengroep is een ondersteunende cirkel voor mannen. Wordt in een reeks aangeboden, maar je kan ook afzonderlijk inschrijven.

In onze maatschappij zijn er weinig plekken waar je als man terechtkan met je verhaal, je verlangens, je twijfels, je ervaringen in het leven en waar je echt gehoord en begrepen wordt. Hier stellen we ons evenwaardig op en krijgt ieder de ruimte om zijn eigen unieke verhaal te vertellen. We kijken naar ons man zijn en wat dat voor ons betekent.

De natuur, het vuur, de aanwezigheid van andere mannen en de praatstok zorgen voor een unieke setting. Hier, back to nature, komen mannen tot hun ware zijn. Vuur is een krachtbron, veel mannen weten dit. Samen rond het vuur in de natuur verstillen, vertellen en luisteren naar de ander, zorgt dat we ons kunnen herkennen en erkennen.

We werken met de praatstok, zodat iedereen aan bod komt. Er wordt geen oordeel geveld wordt over ieders verhaal. Hierdoor wordt de kans op erkenning en herkenning groot. Thema’s als verantwoordelijkheid, respect, seksualiteit, relaties, macht, onmacht, angst, vertrouwen, wantrouwen, rouwen, verdriet, eigenwaarde, zelfvertrouwen, ouderschap, kinderen, tieners, … zullen zeker aan bod komen.

Mannen van verschillende leeftijd, beroep, opvoeding, origine, geaardheid,… zijn welkom.

Het samenkomen met mannen geeft vooral ondersteuning in het dagelijks leven op alle niveaus.

Geen ervaring vereist.

Donderdag 24 januari, 21 februari, 21 maart in de praktijkruimte in Oostkamp

Donderdag 25 april, 16 mei, 20 juni   Privé stuk bos midden in het bos in Merkenveld (Zedelgem)

Start 20u einde rond 22u

Deelnameprijs:

Alle dagen: 100€ voor de reeks

los: 20€ /keer

 

 

Inschrijven

Activiteit
TitelMannengroep 21 maart
Startdonderdag 21 maart 2019
Eindedonderdag 21 maart 2019
Prijs€ 20
Contactinformatie
Voornaam (*)
Familienaam (*)
E-mail (*)
Vul je e-mail opnieuw in ter controle (*)
Telefoon/mobiel (*)
waarop we iemand kunnen bereiken
Straat en huisnummer (*)
Postcode (*)
Gemeente (*)

Je inschrijving is pas definitief na bevestiging door Hejoka en na betaling. Je ontvangt een e-mail van het adres info@hejoka.be met verdere uitleg.

(*) Verplicht veld