Tienertweedaagse aug 2021- voor 1 ste, 2de middelbaar

Tieners vinden het fijn om in de natuur te zijn. De verwondering voor de natuur terug beleven dankzij de tipi, het vuur, het avontuur, het spel, de plek, elkaar… Weg van de schermen gaan we uitdagingen aan en verleggen we onze grenzen. We maken kennis met verantwoordelijkheid en hoe we hier mee omgaan voor onszelf en de groep.

Tieners in het wild is een verderzetting van de kampen ‘into the wild’ maar nu voor pubers. Intenser, uitdagender, creatiever,… waar het wilde nog eens helemaal tot zijn recht mag komen.

Natuurlijk leren we ook over verantwoordelijkheid, respect en geweldloos omgaan met elkaar. Een 2 daagse waarbij we ervaringsgericht werken en leren over de natuur, onszelf en elkaar.

De ’s avonds zorgen we samen voor ons eten, hebben een avond-activiteit, slapen we in de tipi en hebben een heerlijke bosnacht. ’s Morgens worden we gewekt door de vogels en begint een nieuwe kampdag.

Uren: dagelijks tussen 9u en 16u, overnachting in de Tipi

Welkom vanaf 8u30 en tot 16u30.

30 – 31 augustus 2021

Inschrijven

Activiteit
TitelTienertweedaagse aug 2021- voor 1 ste, 2de middelbaar
Startmaandag 30 augustus 2021
Eindedinsdag 31 augustus 2021
Prijs€ 110
Tegoedbon (Corona pandemie)
 
Gegevens kind/jongere
 
 
 
 
 
Contactinformatie
 
 
 
 
 
 
Ouder 1 (vaderfiguur)
(*) Verplicht veld. Minstens 1 e-mail adres (van vaderfiguur of moederfiguur) is verplicht.
 
 
Ouder 2 (moederfiguur)
(*) Verplicht veld. Minstens 1 e-mail adres (van vaderfiguur of moederfiguur) is verplicht.
 
 

(*) Verplicht veld.

Je inschrijving is pas definitief na bevestiging door Hejoka en na betaling. Je ontvangt een e-mail van het adres info@hejoka.be met verdere uitleg.