Kampen

Goed om weten:

 • Op de inschrijvingsdag is het belangrijk om je pagina op het inschrijvingsuur (09u) te refreshen, zodat je inschrijvingspagina zichtbaar wordt!
 • Je kan inschrijven voor activiteiten met de melding “Inschrijven“. Let op! Voor een activiteit die op deze pagina als “Inschrijven” vermeld wordt, kan het toch gebeuren dat, op het moment dat je je inschrijving instuurt, de wachtlijst actief is. Dit kan gebeuren wanneer veel inschrijvingen simultaan ingestuurd worden. Controleer dus zeker je bevestigingsmail.
 • Voor een aantal activiteiten die volzet zijn kan je inschrijven op een wachtlijst. In dit geval zie je de melding “Deze activiteit is volzet. Je kan inschrijven op de wachtlijst.”
 • Enkele minuten na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Binnen enkele dagen ontvang je een tweede e-mail waarin we bevestigen dat je inschrijving is genoteerd.
 • Als je voor meerdere kampen inschrijft, is je eerste inschrijving je voorkeurskamp. Voor de andere kampen sta je dan op de wachtlijst tot 19 januari. Als er nog open plekken zijn, telt die inschrijving dan en krijg je automatisch bericht van deelname. Hiermee willen we zo veel mogelijk kinderen een kamp kunnen aanbieden.
 • Voeg het adres info@hejoka.be toe aan je adresboek met vertrouwde contacten. Zo vermijd je dat onze mails in je spam postbus terecht komt (ongewenste mail).
 • Annulering

  Van zodra je ingeschreven hebt en een bevestiging gekregen hebt van ons, ben je definitief ingeschreven. Er kan kosteloos geannuleerd worden tot een maand voor aanvang van de activiteit. Nadien is er geen terugbetaling meer mogelijk. Ook als je nog niet betaalde, blijf je het bedrag verschuldigd. Wanneer je wegens ziekte of om een andere reden de activiteit vroegtijdig moet stopzetten, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling. Dit is eveneens het geval wanneer de activiteit stilgelegd wordt omwille van een corona-uitbraak tijdens de activiteit.

Kampdata KAMPEN 2022:

PAASKAMPEN: inschrijven kan vanaf 18 december 2021 om 9u.

Tieners in het Wild: van 6 april tot 8 april 2022       voor 1ste, 2de en 3de middelbaar.

Into the wild Pasen: van 12 april tot 16 april 2021     voor 1ste, 2de, 3de, 4de, 5de, 6de leerjaar

 

ZOMERKAMPEN:

INSCHRIJVEN KAN PAS VANAF 15 JANUARI 2022 om 9u

Inschrijven voor meerdere kampen kan, maar we willen zoveel mogelijk kinderen minstens één kamp kunnen aanbieden.
Een tweede boeking belandt tot 22 januari op de wachtlijst. Je eerste boeking is je voorkeurskamp!

Into the wild 1         van 04 juli tot 08 juli               voor 1ste, 2de, 3de, 4de leerjaar

Into the wild 2        van 11 juli tot 15 juli                 voor 3de, 4de, 5de, 6de leerjaar

Tienerdriedaagse  van 18 juli tot 20 juli               voor 1ste en 2de middelbaar

Into the wild 3        van 15 aug. tot 19 aug              voor 1ste, 2de, 3de, 4de leerjaar

Jonge Krijgers        van 22 aug tot 26 aug               voor JONGENS 3de, 4de, 5de, 6de leerjaar​​​​​​​

Into the wild 4        van 29 aug tot 31  aug               voor 1ste, 2de, 3de, 4de, 5de, 6de leerjaar​​​​​​​

 

We duiken met z’n allen de wilde natuur in. Het bos, de tipi, het vuur, de dieren, de groep, bieden de ideale omgeving om op ontdekking te gaan en te experimenteren.

We bespreken met de groep het programma van de week. Ieders verlangen krijgt een plekje op dit kamp. Dagelijks kiezen we samen enkele activiteiten uit.

Onze inspiratie is alvast: verhalen vertellen, kampen bouwen, bosspelen spelen, vuur maken, zingen, boomhut bouwen, op tocht gaan, creatief aan de slag gaan, schilderen, kleien, verhalen schrijven, boslabo…

Kom af en breng je inspiratie mee. En samen met je vrienden maken we er een fantastische week van.

De kracht van deze kampen zit hem vooral in:

 • de kleine groepen (max 18 kinderen)
 • inspelen op de interesses van de kinderen
 • grote inbreng van de kinderen
 • de natuur, het bos en de tipi’s
 • volwassen begeleiding én begeleiding door jongeren
 • positieve, stimulerende, ondersteunende en ervaringsgerichte benadering

Elk kamp start om 9u en eindigt om 16u, er is opvang voorzien (vrij spel) vanaf 8u30 en tot 16u30.

De kampen vinden plaats in ons stuk bos in Merkenveld – Zedelgem. Weinig comfort en weinig luxe om helemaal ‘Into the wild’ te kunnen gaan. 2 Tipi’s zorgen voor de nodige groepsruimtes.

Zowel kinderen uit het gewoon lager onderwijs als uit het buitengewoon onderwijs zijn welkom,.(vanaf 1ste leerjaar) Kampen voor tieners zijn ook voor iedereen toegankelijk.

Wil je als vrijwilliger graag een kamp meemaken of meewerken, dan ben je steeds welkom om samen met de kinderen te ravotten in het bos. Zo hebben we de voorbije jaren al vele mooie momenten beleefd. Dit natuurlijk graag in overleg.