Huur ons bos

We houden ervan om in de natuur te zijn, om gewekt te worden door vogelgezang, om de tijd te doen vertragen en zelf te verstillen, om te herbronnen, om op te laden, om af en toe contact te maken met wat er echt toe doet in het leven. Vandaar deze plek. We delen deze ervaring graag met anderen, dat doen we tijdens de programma’s die we aanbieden. Daarnaast kan je de plek ook afhuren voor een eigen verblijf.

Back to basic

Het leven is er down to earth. Water halen we uit de lucht en uit de grond. Het wordt gezuiverd tot drinkbaar water. Douchen kan momenteel enkel buiten en doe je met regenwater dat je eerst al fietsend op pompt. We werken nog aan een verwarmingselement om ook warm te kunnen douchen. Het toilet is een composttoilet.

De chalet wordt verwarmd met een houtkachel. Koken doe je op een gasfornuis binnen of op een houtvuur buiten. Zonnepanelen zorgen voor beperkte electriciteit, voldoende voor verlichting en kleine apparaten. Er is een koeling in de grond om verswaren fris te bewaren.

Accomodatie

In de eenvoudige chalet zijn er twee slaapkamers, de ene met een dubbelbed (160cm) en de andere met drie single bedden. Er is een keuken, woonkamer met eettafel en salon. De plek is vooral op buitenleven gericht. Er is een vuurplek, er zijn houten tafels en banken. Het sanitair is buiten. Er is ook een afwasplek buiten.

Omgeving

We hebben het geluk deel uit te maken van een groot natuurgebied. Het Merkenveld bos grenst aan Doeveren bos, een domein van 60 hectare bos, heide en grasland. Temidden van deze natuurpracht staat onze chalet met tipi op een terrein van 5000 m2. Er zijn heel wat wandel-en fietsroutes die door het bos lopen.

Aantal plaatsen

Er is plaats voor maximum 5 personen in de chalet en maximum 5 personen in de tipi. In de winter (van november tot april) kan enkel de chalet gebruikt worden.

Prijzen en beschikbaarheid

Neem gerust contact op als je interesse hebt: Henk 0496510532 of info@hejoka.be