Returning (Young)men

Returning (young) men zorgt ervoor dat zowel de jonge mannen, als de vaders de verbinding terug aan te gaan met hun eigen ‘Making of men’ weekend.

Jouw aanwezigheid maakt het voor de deelnemers nog waardevoller om aan dit weekend deel te nemen. Jouw aanwezigheid, jouw verhalen, jouw ervaring zorgt voor vertrouwen, steun en (h)erkenning bij de nieuwe deelnemers.

Je kan dit weekend alleen, of samen met je zoon of vader, komen om terug te geven wat je zelf gekregen hebt. Je kan genieten, steun geven, je verhaal brengen, meewerken, hout hakken, praktische dingen oppakken en vooral deel uitmaken van de groep die werkt rond de jongens die de transitie maken naar man.

Het is heel waardevol om terug verbinding te maken met je eigen ‘Making of men’ weekend. De verandering in jezelf levendig houden. Zowel voor de vaders als voor de jonge mannen is het goed om deze verbinding wakker te houden.

Deze deelname is enkel voor mannen die het ‘Making of men’ weekend reeds meemaakten.

Deelnameprijs: €190/persoon

4 dagen: 21-24 mei 2020

Start donderdag 21 mei om 9u30 tot zondag 24 mei 2020 in Zedelgem, Merkenveldbos

 

Inschrijven

Activiteit
TitelReturning (Young)men
Startdonderdag 21 mei 2020
Eindezondag 24 mei 2020
Prijs€ 190
Contactinformatie
Voornaam (*)
Familienaam (*)
E-mail (*)
Vul je e-mail opnieuw in ter controle (*)
Telefoon/mobiel (*)
waarop we iemand kunnen bereiken
Straat en huisnummer (*)
Postcode (*)
Gemeente (*)

Je inschrijving is pas definitief na bevestiging door Hejoka en na betaling. Je ontvangt een e-mail van het adres info@hejoka.be met verdere uitleg.

(*) Verplicht veld