Vader en dochter

Je verblijft als vader samen met je dochter een weekend in de natuur. Back to basics, zonder afleidingen van buitenaf. Je zal samen verhalen en ervaringen delen, vuur maken, koken op buitenvuren, uitdagingen aangaan, creatief bezig zijn.

Als meisje in volle ontwikkeling is het een groot geschenk om exclusieve tijd met haar vader te hebben. Als vader is het een even groot geschenk om je dochter van dichtbij te volgen en haar te inspireren.

Daarbij hoort ook een onvergetelijke overnachting in het bos, in de tipi bij het vuur of in je eigen tent.

In een respectvolle sfeer worden connecties verdiept, woorden uitgesproken, talenten en vaardigheden bekrachtigd en gaan vaders en dochters met een versterkte band naar huis.

Dit weekend wordt begeleid door Henk en assistenten, met een grote inbreng en openheid van elke vader en dochter die aanwezig is op het weekend. Zo is een aantal activiteiten gepland én kunnen activiteiten door de groepsleden ingebracht worden.

Het is een unieke ervaring om intens op mekaar betrokken te zijn en de band tussen jullie sterk te maken en te houden.

Leeftijd dochters: vanaf 7 jaar tot ….

Meisjes die geen vader in hun leven hebben kunnen een voor hen belangrijke man meebrengen. vb.: een meisje kan komen met haar grootvader, dooppeter, monitor, begeleider…

Data

Momenteel zijn er geen weekends gepland. Schijf je zeker in op de nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden.