Moeder en zoon

Je verblijft samen met je zoon op een mooie plek in het bos, omringd door andere moeders en jongens. Weg van de drukte van het dagelijks leven, met minimale prikkels die afleiden, krijg je veel tijd en ruimte om je te verbinden met mekaar. Dit doen we via plezante spelletjes in het bos, samen koken, mekaars uitdagingen aangaan, verhalen delen rond het vuur, samen lachen (of huilen), zorgen en verzorgd worden.
Henk en Leen begeleiden dit weekend samen. De jongens komen op bepaalde momenten samen in de tipi onder leiding van Henk, de moeders onder leiding van Leen. Natuurlijk is er een grote inbreng van de moeders en de zonen. Zo wordt er zorg gedragen voor zowel de behoeftes van de moeders als van de zonen. Als moeder leer je dat je mag vertrouwen, loslaten en je eigen ruimte innemen. Als zoon leer je vanuit je kracht je weg te gaan. Alles in respect met mekaar, het vrouwelijke en het mannelijke.
Dit wordt een uniek weekend om nieuw leven te blazen in de relatie met je zoon, in je rol als moeder en als vrouw. En voor de jongens om exclusieve tijd met mama door te brengen en deel te zijn van een ondersteunende jongenscirkel. Het wordt een weekend genieten!
Data
Momenteel zijn er geen weekends gepland. Schijf je zeker in op de nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden.