Kalender

Door de Coronamaatregelen van de overheid waren we verplicht alle activiteiten te schrappen tussen 15 maart en 30 juni. De betaalde inschrijvingen werden omgezet naar een voucher. Met deze voucher kan je opnieuw inschrijven voor een gelijkaardige activiteit tot eind 2021.

Goed om weten:

  • Je kan inschrijven voor activiteiten met de melding “Inschrijven“. Let op! Voor een activiteit die op deze pagina als “Inschrijven” vermeldt wordt, kan het toch gebeuren dat, op het moment dat je je inschrijving instuurt, de wachtlijst actief is. Dit kan gebeuren wanneer veel inschrijvingen simultaan ingestuurd worden. Controleer dus zeker je bevestigingsmail.
  • Voor een aantal activiteiten die volzet zijn kan je inschrijven op een wachtlijst. In dit geval zie je de melding “Deze activiteit is volzet. Je kan inschrijven op de wachtlijst.”
  • Enkele minuten na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Binnen enkele dagen ontvang je een tweede e-mail waarin we bevestigen dat je inschrijving is genoteerd.
  • Als je voor meerdere kampen inschrijft, is je eerste inschrijving je voorkeurskamp. Voor de andere kampen sta je dan op de wachtlijst tot 19 januari. Als er nog open plekken zijn, telt die inschrijving dan en krijg je automatisch bericht van deelname. Hiermee willen we zo veel mogelijk kinderen een kamp kunnen aanbieden.
  • Voeg het adres info@hejoka.be toe aan je adresboek met vertrouwde contacten. Zo vermijd je dat onze mails in je spam postbus terecht komt (ongewenste mail).
donderdag 24 september 2020

Mannengroep najaar 2020 (reeks)


een moment om je te verbinden met andere mannen, te delen en (h)erkennen.
€ 80

Inschrijven

zaterdag 31 oktober 2020

The making of men


Overgangsritueel van jongen naar man voor 14-18 jarigen samen met hun vader of mannelijke steunfiguur.
€ 550

Inschrijven

zaterdag 31 oktober 2020

Returning (Young)men


Tijd maken om terug verbinding te behouden met je eigen 'Making of men' weekend.
€ 190

Inschrijven