Kalender

Goed om weten:

  • Je kan inschrijven voor activiteiten met de melding “Inschrijven“. Let op! Voor een activiteit die op deze pagina als “Inschrijven” vermeldt wordt, kan het toch gebeuren dat, op het moment dat je je inschrijving instuurt, de wachtlijst actief is. Dit kan gebeuren wanneer veel inschrijvingen simultaan ingestuurd worden. Controleer dus zeker je bevestigingsmail.
  • Voor een aantal activiteiten die volzet zijn kan je inschrijven op een wachtlijst. In dit geval zie je de melding “Deze activiteit is volzet. Je kan inschrijven op de wachtlijst.”
  • Enkele minuten na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Binnen enkele dagen ontvang je een tweede e-mail waarin we bevestigen dat je inschrijving is genoteerd.
  • Als je voor meerdere kampen inschrijft, is je eerste inschrijving je voorkeurskamp. Voor de andere kampen sta je dan op de wachtlijst tot 19 januari. Als er nog open plekken zijn, telt die inschrijving dan en krijg je automatisch bericht van deelname. Hiermee willen we zo veel mogelijk kinderen een kamp kunnen aanbieden.
  • Voeg het adres info@hejoka.be toe aan je adresboek met vertrouwde contacten. Zo vermijd je dat onze mails in je spam postbus terecht komt (ongewenste mail).
donderdag 19 september 2019

Mannengroep (reeks)


een moment om je te verbinden met andere mannen, te delen en (h)erkennen.
€ 80

Inschrijven

zaterdag 21 september 2019

Moeders en zonen – weekend september


Een uniek weekend in de natuur, weg van de drukte van het dagelijks leven, waarin je als moeder verbinding maakt met je zoon en samen een intense en deugddoende tijd beleeft.
€ 175

Deze activiteit is volzet. Je kan inschrijven op de wachtlijst.

Inschrijven

zaterdag 28 september 2019

Vaders en zonen – weekend september


Een moment waarop je als vaders, met jullie zoon/zonen een onvergetelijke tijd in het bos beleeft: samen spelen, ravotten, vertellen, verbinden, bouwen, knutselen, vuur maken, koken…
€ 175

Inschrijven

zaterdag 05 oktober 2019

Vaders en dochters – weekend oktober


Alles waar meisjes van dromen… samen met hun vader. Alles waar vaders van dromen… samen met hun dochter. Samen spelen, ravotten, vertellen, verbinden, bouwen, knutselen, vuur maken, koken… Unieke tijd samen met je dochter(s)!
€ 175

Inschrijven

donderdag 10 oktober 2019

Lezing: Jongens opvoeden tot verantwoordelijke mannen


informatie over opvoeden van jongens tot verantwoordelijke mannen
€ 12

Inschrijven

donderdag 31 oktober 2019

The making of men


Overgangsritueel van jongen naar man voor 14-18 jarigen samen met hun vader of mannelijke steunfiguur.
€ 425

Inschrijven

donderdag 31 oktober 2019

Returning (Young)men


Tijd maken om terug verbinding te behouden met je eigen 'Making of men' weekend.
€ 160

Inschrijven