Kalender

Door de Coronamaatregelen van de overheid werden we reeds herhaaldelijk verplicht alle groepsactiviteiten te schrappen. De betaalde inschrijvingen werden omgezet naar een voucher die je kan gebruiken voor eenzelfde of gelijkaardige activiteit.

Indien je inschrijft en betaalt voor activiteiten in 2022 en de overheid verbiedt onze activiteiten, dan worden er opnieuw vouchers uitgeschreven. Deze zijn geldig tot eind 2022.

Goed om weten:

  • Je kan inschrijven voor activiteiten met de melding “Inschrijven“. Let op! Voor een activiteit die op deze pagina als “Inschrijven” vermeld wordt, kan het toch gebeuren dat, op het moment dat je je inschrijving instuurt, de wachtlijst actief is. Dit kan gebeuren wanneer veel inschrijvingen simultaan ingestuurd worden. Controleer dus zeker je bevestigingsmail.
  • Voor een aantal activiteiten die volzet zijn kan je inschrijven op een wachtlijst. In dit geval zie je de melding “Deze activiteit is volzet. Je kan inschrijven op de wachtlijst.”
  • Enkele minuten na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging. Binnen enkele dagen ontvang je een tweede e-mail waarin we je inschrijving bevestigen. Hierin vind je ook de betalingsinfo. Dan ben je definitief ingeschreven.
  • Als je voor meerdere kampen inschrijft, is je eerste inschrijving je voorkeurskamp. Voor de andere kampen sta je dan op de wachtlijst tot half januari. Als er nog open plekken zijn, telt die inschrijving dan en krijg je automatisch bericht van deelname. Hiermee willen we zo veel mogelijk kinderen een kamp kunnen aanbieden.
  • Voeg het adres info@hejoka.be toe aan je adresboek met vertrouwde contacten. Zo vermijd je dat onze mails in je spam postbus terecht komen (ongewenste mail).
  • Er kan kosteloos geannuleerd worden tot een maand voor aanvang van de activiteit. Nadien blijft het inschrijvingsgeld verschuldigd. Wanneer je wegens ziekte of om een andere reden de activiteit vroegtijdig moet stopzetten, kan er geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling. Dit is eveneens het geval wanneer de activiteit stilgelegd wordt omwille van een corona-uitbraak.
donderdag 22 september 2022

Mannengroep najaar 2022 (reeks)


een moment om je te verbinden met andere mannen, te delen en (h)erkennen.
€ 80

Deze activiteit is volzet. Je kan inschrijven op de wachtlijst.

Inschrijven