Moeder en dochter

We verblijven twee dagen in de natuur met een groep dochters en moeders.

Heerlijk back to basics, in de zachte bedding van het bos en bij de warmte van het vuur. We laten de klok los en hoeven niet bezig te zijn met dagelijkse beslommeringen. Hierdoor kunnen we ontspannen in het moment en onze flow terugvinden.

Via activiteiten, verhalen en deelcirkels inspireren we mekaar. We geven onze ervaringen en wijsheid door aan onze dochters. Zo verwelkomen we hen in de cirkel van vrouwen en laten we hen kennismaken met het zusterschap. We doen zelf inspiratie op bij mekaar, bij het vuur en in de natuur.

We werken ook met open space-momenten. Daarin kan je als moeder met of zonder je dochter een activiteit aanbieden, een talent delen met anderen uit de groep. Er is ruimte voor eigen inbreng vanuit individuele noden en verlangens.

Voor de meisjes is dit een ontzettend mooi geschenk om verschillende aspecten van het vrouw-zijn voorgeleefd te krijgen.

Voor de mama’s is dit een unieke kans om zorg te (leren) delen, om zich te laten dragen en steunen, om herop te laden, om even stil te staan en contact te maken met je opgroeiende dochter in al haar kwaliteiten.

Het samenbrengen van meisjes met hun moeder in de bedding van de natuur zorgt voor een natuurlijke harmonie in de relatie.

Wat ?

– back to nature – terug naar de basis

– gezonde buitenlucht en weg uit de hectiek van het dagelijks leven

– vertragen

– slapen of waken bij het vuur

– overnachten in de tipi bij het vuur

– dragen en gedragen worden

– spelen

– hout sprokkelen en zagen

– creatief samen zijn

– moedercirkel – meisjescirkel – verhalen delen en mekaar inspireren

– verwennen

– heerlijk verse en natuurlijke maaltijden

– mekaar echt zien en echt gezien worden

Voor wie?

Voor meisjes vanaf 10 jaar en hun moeder , of oma of vrouwelijke steunfiguur

Data

Momenteel zijn er geen weekends gepland. Schijf je zeker in op de nieuwsbrief, dan word je op de hoogte gehouden.