Time-in the woods – Tipi formule 9, 10, 11 april

Een van de pijlers van ons werk is ouders en kinderen samenbrengen en laten verbinden in de natuur. De corona-maatregelen laten ons momenteel niet toe onze weekenden te organiseren, maar we gaan er op een creatieve manier mee om. Daarom lanceren we een aangepast project: TIME-IN THE WOODS

Een tweedaagse in eigen bubbel,  in het Hejoka-bos. Je hebt de tipi ter beschikking. Het bos is een onderdeel van een groot natuurgebied Merkenveld – Doeveren. Je kan er heerlijk wandelen. Recht tegenover het terrein is een speelbos, waar de kinderen vrij in kunnen spelen.

De tipi is een authentieke Tipi, waar je vuur in kan maken en makkelijk met 5 kunt in slapen (breng je eigen matjes en slaapspullen mee). Niets is zo zalig als samen in slaap vallen rond het vuur. Altijd voorzichtig natuurlijk! We laten geen vuur onbewaakt branden. Koken gebeurt hier op het houtvuur binnen of buiten, of op de bbq.

Er is geen WIFI natuurlijk en we nodigen je uit om je telefoon uit te zetten.

Er is een black box met opdrachten die je kan uitvoeren samen met je kind(eren), evenals het nodige materiaal zoals zakmessen, bijlen, magnesiumsticks,….

Er is ook een crea-box met knutselmateriaal en knutselideetjes.

Het is een back-to-basic plek zonder stromend water en elektriciteit. Er is regenwater en putwater ter beschikking. Er is een gedeelde buitendouche met koud water ter beschikking, eventueel kan er water opgewarmd worden om warm te douchen. Een zalige ervaring is dat. Er zijn 2 compost-toiletten voorzien, 1 voor elk verblijf.

Het hout kan je sprokkelen in het bos. Wil je hout van onze voorraad gebruiken, dan vragen we een kleine vergoeding van 5 euro per kruiwagen.

Voor wie

Voor een gezinsbubbel van max. 2 volwassenen en max. 3 kinderen

Er kunnen twee bubbels/gezinnen tegelijk deelnemen, de ene in de tipi, de andere in de chalet. Kom je als gezin alleen, weet dan dat er mogelijks nog een ander gezin op het terrein aanwezig is. Denk aan de Corona-regels.

Formules

Tipi formule: overnachten in de tipi, koken op buitenvuur, black box en crea box

De buitendouche gedeeld. Elke bubbel heeft een eigen composttoilet ter beschikking.

Prijs

220 euro per gezin

inclusief twee overnachtingen, gebruik sanitair, gebruik kookmateriaal, ideeënboxen, knutsel- en werkmateriaal

exclusief: wens je hout uit onze voorraad te gebruiken, dan vragen we 5 euro per kruiwagen

Vouchers: wie ingeschreven was voor een weekend dat niet kon doorgaan wegens corona en over een voucher beschikt, kan deze hiervoor inruilen.

Datum:

van vrijdag 9 april 2021 16u tot zondag 2021 11 april 14u

Inschrijven

Activiteit
TitelTime-in the woods – Tipi formule 9, 10, 11 april
Startvrijdag 09 april 2021
Eindezondag 11 april 2021
Prijs€ 220
Tegoedbon (Corona pandemie)
 
Gegevens kind(eren)
Kind 1
 
 
 
Kind 2
 
 
 
Kind 3
 
 
 
Contactinformatie
 
 
 
 
 
 
Ouder 1 (vaderfiguur)
(*) Verplicht veld. Minstens 1 e-mail adres (van vaderfiguur of moederfiguur) is verplicht.
 
 
Ouder 2 (moederfiguur)
(*) Verplicht veld. Minstens 1 e-mail adres (van vaderfiguur of moederfiguur) is verplicht.
 
 

(*) Verplicht veld.

Je inschrijving is pas definitief na bevestiging door Hejoka en na betaling. Je ontvangt een e-mail van het adres info@hejoka.be met verdere uitleg.