Time – In the woods

Een van de pijlers van ons werk is mensen samenbrengen en laten verbinden in de natuur. Daarvoor organiseren we weekends in groep. Heb je echter zin om alleen, met je partner, of met je gezin de natuur in te trekken, dan bieden we voor jou het concept TIME-IN the woods , een tweedaags corona-proof pakket, in eigen bubbel,  in het Hejoka-bos.

Wat houdt het in?

  • Je verblijft op het Hejoka-terrein. Ons bos is een onderdeel van een groot natuurgebied/bos Merkenveld – Doeveren. Je kan er heerlijk wandelen. Recht tegenover ons terrein is een speelbos, waar de kinderen vrij kunnen spelen.
  • Je hebt de chalet ter beschikking en in de lente en de zomer ook de tipi. De tipi is een authentieke tipi, waar je vuur kan maken en ook kan overnachten met je eigen matjes en slaapzakken.
  • Inrichting: De chalet is uitgerust met twee slaapkamers,de ene kamer met een comfortabel twee-persoonsbed en de andere kamer met drie een-persoonsbedden. Er is een keuken met gasfornuis en gasoven. En een gezellig salon met houtkachel.
  • Koken: Er kan in de chalet gekookt worden, maar ook buiten op de buitenvuren en de bbq.
  • Er is geen WIFI en de uitnodiging is zelfs om tijdens je verblijf je telefoon aan de kant te leggen en voor een offline-ervaring te gaan.
  • To do: Er is een black box met opdrachten die je kan uitvoeren samen met je kind(eren), evenals het nodige materiaal zoals zakmessen, bijlen, magnesiumsticks,…. Er is ook een crea-box voor jong en oud, met knutselmateriaal en knutselideetjes.
  • Back to basic: Het is een natuurlijke plek zonder leidingwater. Er is regenwater en putwater ter beschikking en een filtersysteem met drinkbaar water. Er is een buitendouche met koud en warm water. Er zijn 2 compost-toiletten op het domein.
  • In de chalet is er een batterij aangesloten op een zonnepaneel. Hierdoor is er beperkte electriciteit.
  • Het hout kan je sprokkelen in het bos. Wil je hout van onze voorraad gebruiken, dan vragen we een kleine vergoeding van 5 euro per kruiwagen.

Voor wie

Voor jezelf als je er even tussenuit wilt op een rustige plek.

Voor jou en je partner, of zoon of dochter of vriend of vriendin

Voor een bubbel van max. 2 volwassenen en max. 3 kinderen (per formule)

 

Prijs

220 euro per bubbel

inclusief twee overnachtingen, gebruik sanitair, gebruik kookmateriaal, ideeënboxen, knutsel- en werkmateriaal

exclusief: wens je hout uit onze voorraad te gebruiken, dan vragen we 5 euro per kruiwagen

Vouchers: wie ingeschreven was voor een weekend dat niet kon doorgaan wegens corona en over een voucher beschikt, kan deze hiervoor inruilen.